tisdag 10 maj 2011

Ti mi vise ne trebas, ni dobar ni los '

Det finns den dära personen som kommer att få dig att falla om och om igen, som kommer älska det. Varje gång du faller kommer han sitta där med ett stort leende och varje gång du reser dig upp igen kommer han att göra allt i sin makt för att förstöra för dig och förstöra hela dig. Du behöver inte ha gjort något som är fel alls. Han kommer bara älska att ha makten, kontrollen över din hjärna.
Han som kommer byta ut rollerna, få dig att framstå som allt det dåliga. Och sig själv som allt det bra. Omedvetet så föll du för just den personen och du frågar dig själv varför? Hur kunde det bli på det viset, du som var så stark och hade alla dom rätta försvaren uppbyggda. Du som hade en hel armé som skulle skydda dig från att bli förstörd av honom. Hur tog han sig förbi?

Det krävdes inte mer än en blick, och så var du där. Fast, förtrollad och hjärntvättad av din egna godhet. Tron på att du kunde förändra något inom den här personen, något som ingen kommer kunna bota fick dig att stanna kvar. Fick dig att kämpa, helt i onödan. För än en gång ligger du där, ensam. Än en gång står du där och frågar dig varför och hur.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar