torsdag 18 augusti 2011

Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.

Matchen? Ja jag tror inte att någon missat när målen gjordes och av vem eller hur matchen slutade samt att det blev bråk i slutet- Min facebook förvandlades helt plötsligt till en fotbolls sida där arga/glada fans skrev ner sina känslor. What to do? Jag har alltid hatat det tills jag idag gick över min egna gräns och skrev en status ang fotbollen, bollade med kommentarerna och stod för att jag tyckte att Ronaldo var en fjolla- and i still do!
Och den där Özil, honom kan jag inte ens kolla på möjligtvis för att han spelar i real men även för att det är något med hans utseende som stör mig så grovt mycket. Taskigt läge jag vet men jag kan inte hjälpa det.


Jag och Raghad skrek oss hesa av både glädje och frustration. Medans Reham mest satt där och flinade åt oss eller bad oss att dämpa oss haha. Trion. Ren glädje är allt jag har att säga. Barcelona  ♥


Jag kan heller inte förstå att jag just skrev ett helt inlägg om det där.
Hur som helst. Jag är kvar hos min dude Raghad. Hon läser cosmo tidningar medans jag ligger här och gör absolut ingenting mer än att blogga och lyssna på musik. Funderar även på att stay the night (min dude tjatar), eftersom att det är fasta som gäller imorgon och då sover vi bort dagen i vanlig ordning.

Och vilket hus är inte bättre än detta då? Här på min dudes våning är allting mörkt (läs: kolsvart) när man släcker lamporna, det ända som krävs för att kunna sova bort en hel dag så att säga.
Nu slänger jag in handduken, denna natten kommer jag sova gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar